Werken als professional in de sportbranche

Wel eens nagedacht over het volgen van een sportopleiding? Bijvoorbeeld omdat je al in de sportbranche werkt, maar nét een stap verder wil komen qua kennis en vaardigheden? Of omdat je er altijd al van gedroomd hebt om in deze afwisselende branche te werken? Dan biedt Adaptation jou, behalve diverse korte cursussen en trainingen, óók gecertificeerde opleidingen aan.

Opleidingen aanbod

Bij Adaptation kun je kiezen uit verschillende sportopleidingen, die we meestal op zowel allround als advanced level aanbieden:

Gecertificeerd Fitness Instructeur worden?

Personal Trainer worden?

Trainer Strength & Conditioning worden?

  • Trainer Strength & Conditioning ALLROUND (info volgt nog)
  • Trainer Strength & Conditioning ADVANCED (info volgt nog)

We zijn er bijzonder trots op dat onze Allround Fitness Instructeur Opleiding onlangs getoetst en geaccrediteerd is door Europe Active, en dat afgestudeerden zich mogen registeren in het Internationale EREPS register. Dit is het European Register of Excercise Professionals. Ook is de kwaliteit van al onze opleidingen getoets en geborgd door het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Een waardevolle investering in je toekomst dus!

Inschrijven

Beginnen met een van onze opleidingen? Schrijf je direct in of neem contact op.

Direct inschrijven voor deze opleiding

Voorlichtingsdagen

Je hebt interesse in een van onze opleidingen of cursussen. Dan nodigen we je graag uit bij een van onze voorlichtingsmomenten.  Check de voorlichtingsmomenten op onze site en meld je aan. Wil je alvast online de voorlichting bekijken, klik dan op deze link. Liever een persoonlijke afspraak? Vraag deze aan door te mailen naar info@adaptation.nl

Inschrijven

Beginnen met een van onze opleidingen? Schrijf je hier direct in..

Meer info over voorlichtingen