Portfolio

Adaptation is trots op de samenwerking met opdrachtgevers. Heel graag delen we hier resultaten van opdrachtgevers. Ook zetten we hier deelnemers en afgestudeerden in het zonnetje.

Adaptation Certified Opleider

Vanaf augustus 2020 is Adaptation een Europe Active certified training provider. Dit betekent dat de kwaliteit van onze opleidingen (h)erkend is en dat we onze afgestudeerden mogen inschrijven in het EREPS register. Dit is het European Register for Exercise Professionals. Hiermee zijn deze afgestudeerden bekend en erkend bij alle aangesloten landen en werkgevers. Spreekt voor zich dat we als Adaptation enorm trots zijn op deze stap in onze ontwikkeling. zie ook: https://www.ereps.eu/

Adaptation webinars

Sinds het begin van het Corona tijdperk hebben we bij Adaptation gemerkt dat veel mensen graag door willen trainen maar wel goed onderbouwd om zo toch effect te behalen en blessures te voorkomen. Op basis hiervan hebben we besloten om te versnellen in onze digitale producten, o.a. onze Webinars. Op dit moment zijn er reeds verschillende Webinars aangeboden en we blijven dit wekelijks doen op zaterdagen. Wil jij toegang tot de ondersteunden PowerPoints van de Webinars? Maak dan een account op onze site en download het materiaal van onze site (na het inloggen naar het lesmateriaal: Adaptation Webinars). Wij wensen iedereen veel gezondheid en fitheid!

Opleiding Trainer Strength & Conditioning Basic gestart!

Op 29 februari 2020 is Adaptation gestart het haar opleiding Trainer Strength & Conditioning Basic, 2020 editie. Met 10 super enthousiaste deelnemers hebben we het spits afgebeten en de eerste stappen gezet naar het trainer/coach-schap. We wensen alle deelnemers heel veel succes en plezier! Wij zijn supertrots op jullie!

Adaptation organiseert performance for rowing bijeenkomst voor roeiers van Phocas

Op 06 februari 2020 had Adaptation zo’n 15 roeiers van Phocas op bezoek om gezamenlijk te leren en te trainen met als doel de roei-performance te verhogen. Na een inhoudelijk analyse van het roeien hebben we een effectieve praktijktraining aangeboden en zo Phocas hopelijk kunnen inspireren om zelf verder te gaan met effectieve training. We danken Phocas voor hun komst en samenwerking.

Adaptation gereed met voorbereidingen opleiding Trainer Strength & Conditioning

Op 29 februari 2020 start onze opleiding Trainer Strength & Conditioning Basic. Een hele mooie basisopleiding waarmee deelnemers per direct de praktijk in kunnen als conditietrainer en personal trainer maar bijvoorbeeld ook binnen de CrossFit als Metcontrainer. Inmiddels zijn ook de meeste materialen en middelen binnen zoals onze drinkflessen en literatuur. We wensen alle reeds ingeschreven deelnemers heel veel succes en plezier! Mocht jij ook interesse hebben check dan onze site en kom naar onze volgende voorlichting in januari 2020. Learn Train Perform!

Adaptation verzorgt Lecture lenigheid

Op 30 november 2019 heeft Adaptation een lecture over Lenigheid/Bewegelijkheid mogen verzorgen voor CrossFit Nijmegen en al haar leden. Tijdens deze lecture werd ingegaan op de fysieke eigenschap Lenigheid en de relatie met o.a.  kracht en blessures. Met de verkregen informatie van de lecture, kunnen leden van CFN hun trainingen en prestaties naar een hoger niveau tillen. Wij danken CFN voor de gelegenheid en we wensen alle deelnemers veel succes met hun training.

Topsport begeleiding Femke Gerritse

Adaptation is er trots op dat we sinds oktober 2019 samenwerken met Femke Gerritse, Nederlands wielrentalent. Femke is 2-voudige Nederlands kampioen op de weg en samen met Adaptation wil ze haar prestaties verbeteren. In samenwerking met Ger Bongers de hoofdcoach van Femke (KNWU trainer 5) faciliteert Adaptation de krachttraining & periodisering, testen en meten en voedingsadvies. Wij wensen Femke veel succes!

Voorlichting luchtmobiele brigade

Op 12 en 14 november 2019, was Adaptation te gast op de Oranjekazerne bij de Luchtmobiele Brigade om voorlichtingen te verzorgen over onze opleiding Trainer Strength & Conditioning. Er waren verschillende leden van de brigade die geïnteresseerd zijn om hun carrière te verbreden. Met name onze flexibele aanpak en studiemogelijkheden spraken aan. We danken de brigade voor de gastvrijheid en we verwelkomen alle nieuwe inschrijvingen voor onze opleiding: Trainer Strength & Conditioning Basic.

Keynote Politie Brabant Oost

Op 07-11-2019 was Adaptation te gast bij de politie Brabant Oost om, tijdens hun vakstaf dag, een keynote verzorgen over Leren, Vitaliteit en Presteren. Het is een prachtige dag geworden met veel inspiratie en inzichten om de organisatie te laten groeien. Wij vonden het een eer een keynote en workshop te mogen verzorgen en Adaptation wenst Politie Brabant Oost veel succes bij het vervolg.

College Lorenz Lyceum Arnhem

Op 06-11-2019 mocht Adaptation een college verzorgen bij het Lorenz Lyceum in Arnhem. Een mooie middag die in het teken stond van duurzame inzetbaarheid, mobiliteit en vitaliteit. Adaptation deelde inzichten in voeding en bewegen in relatie tot performance. We zijn er trots op een bijdrage te hebben mogen leveren aan de ambities van het Lorentz en we wensen hen veel succes en vitaliteit bij het vervolg!

Sponsoring CrossFit Nijmegen Games 2019

Vandaag, op 27-10-2019, was Adaptation te gast bij CrossFit Nijmgen, bij hun CrossFit Nijmegen Games. Een prachtig clubkampioenschap met tegelijkertijd de viering van het 6-jarig bestaan van CrossFit Nijmegen. Adaptation vindt het een eer dat we deze dag hebben mogen sponsoren met onze professionaliseringskennis EN T-shirts. We feliciteren alle deelnemers en in het bijzonder de winnaars! Verder feliciteren we CrossFit Nijmegen met hun 6-jarig bestaan! Zie verder ook: http://www.crossfit-nijmegen.com

Professionalisering Luchtmobiele brigade

Adaptation was woensdag 23-10-2019 te gast bij 11 luchtmobiele brigade. We mochten daar samen met de loopbaanbegeleiders van 11 Luchtmobiele Brigade (het personeelslogistiek commando / personeelsdienst 11LMB/DGLC/HRFHQ) brainstormen over de professionalisering van medewerkers, in het bijzonder over onze opleiding Strength and Condition Basic. Hopelijk gaan we in de toekomst, i.s.m. met deze inspirerende loopbaanbegeleiders, nog meer militairen ondersteunen met hun professionalisering. We danken 11 luchtmobiel en de personeelsdienst in het bijzonder voor de uitnodiging.

Lecture Programming Apex

Adaptation was zondag 13-10-2019 te gast Bij APEX in Doetinchem. We hebben daar onze inzichten, over periodisering in het algemeen en de programmering van APEX in het bijzonder, mogen presenteren. Een zeer rijke bijeenkomst mede door de vele geïnteresseerde deelnemers en de coaches van APEX. We wensen APEX veel trainingsplezier met het gebruik van onze programmering!

In juni en juli 2019 hebben vele ROC Studenten hun opleiding Trainer Strength & Conditioning afgesloten met hun periodiseringsplan voor atleten. Adaptation feliciteert alle geslaagden met deze mooie prestatie!

Lifestyle interventies

Adaptation verzorgt regelmatig trainingen en cursussen gericht op het systematisch ontwikkelen van een gezondere- en actievere leefstijl. Gecombineerde leefstijlinterventies hebben altijd het karakter van het begrijpen van de huidige leefstijl en de beperkende factoren hierbinnen, kenmerken van een gezonde leefstijl zoals voeding en beweging en het systematisch oefenen en trainen van het toepassen van een nieuwe, gezondere leefstijl. Tijdens de programma’s wordt er altijd samengewerkt en geleerd zodat deelnemers steun hebben aan elkaar en een netwerk kunnen bouwen voor de langere termijn. Verschillende experts zullen tijdens de programma’s gastlessen verzorgen.

Coaching Athleten

Adaptation traint en coacht atleten in het algemeen binnen de strength & conditioning, maar ook in het bijzonder voor throwdowns en bijvoorbeeld de Njoya league.  Wij wensen al onze atleten heel veel succes tijdens de komende wedstrijden en evenementen.