Portfolio

Adaptation is trots op de samenwerking met opdrachtgevers. Heel graag delen we hier resultaten van opdrachtgevers. Ook zetten we hier deelnemers en afgestudeerden in het zonnetje.

BINNENKORT, op 12 en 14 november 2019, mag Adaptation op de Oranjekazerne bij de Luchtmobiele Brigade een voorlichting verzorgen over onze opleiding Trainer Strength & Conditioning. Leden van de brigade die geïnteresseerd om hun carrière te verruimen als Trainer Strength & Conditioning, nodigen we van harte uit om ons het hemd van het lijf te vragen.

BINNENKORT, op 07-11-2019, zal Adaptation een keynote verzorgen tijdens de vakdag van de politiestaf Brabant Oost. Het beloofd een mooie dag te worden over Gezonde en Duurzame Inzetbaarheid, Leren en Vitaliteit. Wij vinden het een eer een keynote en workshop te mogen verzorgen. Adaptation wenst alle deelnemers alvast een mooie en leerzame dag.

Adaptation was zondag 13-10-2019 te gast Bij APEX in Doetinchem. We hebben daar onze inzichten, over periodisering in het algemeen en de programmering van APEX in het bijzonder, mogen presenteren. Een zeer rijke bijeenkomst mede door de vele geïnteresseerde deelnemers en de coaches van APEX. We wensen APEX veel trainingsplezier met het gebruik van onze programmering!

In juni en juli 2019 hebben vele ROC Studenten hun opleiding Trainer Strength & Conditioning afgesloten met hun periodiseringsplan voor atleten. Adaptation feliciteert alle geslaagden met deze mooie prestatie!