Portfolio

Adaptation is trots op de samenwerking met opdrachtgevers. Heel graag delen we hier resultaten van opdrachtgevers. Ook zetten we hier deelnemers en afgestudeerden in het zonnetje.

BINNENKORT, op 12 en 14 november 2019, mag Adaptation op de Oranjekazerne bij de Luchtmobiele Brigade een voorlichting verzorgen over onze opleiding Trainer Strength & Conditioning. Leden van de brigade die geïnteresseerd om hun carrière te verruimen als Trainer Strength & Conditioning, nodigen we van harte uit om ons het hemd van het lijf te vragen.

Op 07-11-2019 was Adaptation te gast bij de politie Brabant Oost om, tijdens hun vakstaf dag, een keynote verzorgen over Leren, Vitaliteit en Presteren. Het is een prachtige dag geworden met veel inspiratie en inzichten om de organisatie te laten groeien. Wij vonden het een eer een keynote en workshop te mogen verzorgen en Adaptation wenst Politie Brabant Oost veel succes bij het vervolg.

Op 06-11-2019 mocht Adaptation een college verzorgen bij het Lorenz Lyceum in Arnhem. Een mooie middag die in het teken stond van duurzame inzetbaarheid, mobiliteit en vitaliteit. Adaptation deelde inzichten in voeding en bewegen in relatie tot performance. We zijn er trots op een bijdrage te hebben mogen leveren aan de ambities van het Lorentz en we wensen hen veel succes en vitaliteit bij het vervolg!

Vandaag, op 27-10-2019, was Adaptation te gast bij CrossFit Nijmgen, bij hun CrossFit Nijmegen Games. Een prachtig clubkampioenschap met tegelijkertijd de viering van het 6-jarig bestaan van CrossFit Nijmegen. Adaptation vindt het een eer dat we deze dag hebben mogen sponsoren met onze professionaliseringskennis EN T-shirts. We feliciteren alle deelnemers en in het bijzonder de winnaars! Verder feliciteren we CrossFit Nijmegen met hun 6-jarig bestaan! Zie verder ook: http://www.crossfit-nijmegen.com

Adaptation was woensdag 23-10-2019 te gast bij 11 luchtmobiele brigade. We mochten daar samen met de loopbaanbegeleiders van 11 Luchtmobiele Brigade (het personeelslogistiek commando / personeelsdienst 11LMB/DGLC/HRFHQ) brainstormen over de professionalisering van medewerkers, in het bijzonder over onze opleiding Strength and Condition Basic. Hopelijk gaan we in de toekomst, i.s.m. met deze inspirerende loopbaanbegeleiders, nog meer militairen ondersteunen met hun professionalisering. We danken 11 luchtmobiel en de personeelsdienst in het bijzonder voor de uitnodiging.

Adaptation was zondag 13-10-2019 te gast Bij APEX in Doetinchem. We hebben daar onze inzichten, over periodisering in het algemeen en de programmering van APEX in het bijzonder, mogen presenteren. Een zeer rijke bijeenkomst mede door de vele geïnteresseerde deelnemers en de coaches van APEX. We wensen APEX veel trainingsplezier met het gebruik van onze programmering!

In juni en juli 2019 hebben vele ROC Studenten hun opleiding Trainer Strength & Conditioning afgesloten met hun periodiseringsplan voor atleten. Adaptation feliciteert alle geslaagden met deze mooie prestatie!

Adaptation verzorgt regelmatig trainingen en cursussen gericht op het systematisch ontwikkelen van een gezondere- en actievere leefstijl. Gecombineerde leefstijlinterventies hebben altijd het karakter van het begrijpen van de huidige leefstijl en de beperkende factoren hierbinnen, kenmerken van een gezonde leefstijl zoals voeding en beweging en het systematisch oefenen en trainen van het toepassen van een nieuwe, gezondere leefstijl. Tijdens de programma’s wordt er altijd samengewerkt en geleerd zodat deelnemers steun hebben aan elkaar en een netwerk kunnen bouwen voor de langere termijn. Verschillende experts zullen tijdens de programma’s gastlessen verzorgen.

Adaptation traint en coacht atleten in het algemeen binnen de strength & conditioning, maar ook in het bijzonder voor throwdowns en bijvoorbeeld de Njoya league.  Wij wensen al onze atleten heel veel succes tijdens de komende wedstrijden en evenementen.